Radfahrerhotel
denk positiv.

Omgeving

Door de cenrale ligging midden in de stad is het In-Side-Hotel het ideale vertrekpunt voor de diverse tripjes en activiteiten.

Bent u op zoek naar actieve ontspanning en dat dichtbij? De grote Nordhornse Stadtpark nodigt u uit voor een fraaie wandeling. Neem een pauze in cafe de koffiemolen met z´n huisgemaakte gebak en heerlijke koffie of thee midden in het park.

Voor het verkennen van de omgeving is het vlakke landschap ideaal. Neemt u gerust een paar dagen de tijd en ga eens kijken bij de “buren” in het nederlandse grensgebied met de “vlotte fiets”.

Als u geinteresseert bent in oude ambachten kunt u een kijkje nemen bij de plaatselijke klompenmakerij of de kaarsenmakerij.

Fietsen kunt u huren in het In-Side-Hotel tegen een kleine vergoeding. De diverse fietsroutekaarten zijn te verkrijgen bij onze receptie. Wij zijn u graag behulpzaam bij uw keuze.

Voor reserveringen en nadere informatie kunt u ons bellen tel. +49-5921-89860 of u maakt gebruik van het contactformulier.

Dagtripjes

Keukenhof Holland
In de Grafschaft Bentheim en omgeving is er voldoende afwisseling. Kijkt u een eens in het overzicht.

Vlotte Fiets

VLOTTE FIETS Ontdek met de fiets de omgeving van Nordhorn De fraai aangelegde fietsroutes in de Grafschaft Bentheim zijn allen voorzien van een uitstekende […]
Diese Seite in Deutsch anzeigen Diese Seite in Niederländisch anzeigen