Radfahrerhotel
denk positiv.

Wellness

Ontsnap aan alledag en ontspan in onze sfeervolle en gezellige sauna.

De wellness afdeling van het In-Side-Hotel heeft voor u een finse sauna en infraroodcabines, hier kunt u aansterken voor de volgende dag. Handdoeken zijn ruimschoots voorhanden en een badjas is tegen een kleine vergoeding bij onze receptie te verkrijgen. Bij temperaturen tussen de 80° C en 100° C worden de lichaamseigen energiestromen gemobiliseerd. Lichaam en geest ontspannen samen en u stimuleert met een saunabezoek uw gezondheid en vitaliteit, daarna voelt u zich beter.

Met een uitgebreid en verzorgd saunabezoek vergeet u voor even de zorgen van alledag. Een saunabezoek werkt ontspannend en is rustgevend.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u ontspannen in de rustruimte.

Voor € 3,00 kunt u 8 minuten bruinen onder het solarium

 

Zwemplezier

Neem een duik.

Het openbare zwembad kan gedurende de openingstijden gratis bezocht worden.

Gratis toegangskaarten zijn te verkrijgen aan de receptie.
(wij zijn niet aansprakelijk voor sluiting bij onderhoudswerkzaamheden e.d.)

Nordhorn beschikt niet meer over een overdekt zwembad. Het overdekte zwembad aan de Stadtring is in 2012 volledig verwoest bij een grote brand.

Wij bieden onze gasten echter gedurende hun verblijf in ons hotel gratis toegangskaarten voor het openbare zwembad Nordhorn. Hier kunt u sinds 2014 ook ´s winters zwemmen. Door een nieuwe verwarmingsinstallatie is de watertemperatuur altijd aangenaam warm (ook ´s winters). Zwemmend vanaf de verkleedruimte bereikt u via een verwarmd kanaaltje het aangenaam warme golfbad en hoeft u niet te vrezen voor de kou.

Op die manier is zwemplezier in de openlucht het hele jaar door mogelijk in het Freibad Nordhorn.

Voor uw succesvolle meeting, seminar of conferentie is het in-Side-Hotel in Nordhorn zeer geschikt. De prettige sfeer en passende zalen, die technisch modern toegerust zijn om u maximaal te ondersteunen bij uw presentatie.

Graag verzorgen wij de inwendige mens.

Als u wenst staan de frisdrank, koffie, thee, fruit en tussendoortjes voor u klaar in de pauzeruimte of in de zaal.

Diese Seite in Deutsch anzeigen Diese Seite in Niederländisch anzeigen